Uusi tutkimus

Nature Communications -lehdessä julkaistu uusi tutkimus viittaa siihen, että aivojen kykyä muodostaa muistoja ei rajoita tila tai aika.

Tämä tutkimus paljastaa, että ihmismieli voi vaivattomasti luoda erittäin yksityiskohtaisen esityksen ympäristöstään, vaikka se ei ole fyysisesti läsnä.

Tutkimuksen suoritti tutkijaryhmä University College Londonista ja Kalifornian yliopistosta Berkeleyssä. He pystyivät osoittamaan, kuinka muistin muodostuminen tapahtuu kahdella tavalla: fyysisen havainnon ja henkisten kuvien avulla.

Journal of Consumer Research -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa havaittiin, että ihmiset, jotka ovat alttiina paljon iloisia kuvia sisältäville mainoksille, ostavat todennäköisemmin tuotteita.

Tässä artikkelissa kirjoittajat keskittyvät siihen, kuinka ihmisten tunteita voidaan manipuloida mainoksilla. He väittävät, että mainostajat yrittävät manipuloida kuluttajien tunteita käyttämällä ”lumotuksen” ja ”elätyksen” tekniikoita.

Kirjoittajat päättelevät, että näiden tekniikoiden käyttöä voidaan käyttää tehokkaana strategiana myynnin lisäämiseksi.

Viime vuosina on tehty monia uusia tutkimuksia. Ne näyttävät meille, kuinka tekoäly muuttaa elämäämme ja mitä tulevaisuus tuo meille tullessaan.

Meidän ei pitäisi ajatella näitä tekoälykirjoittajia ihmisten tekstinkirjoittajien korvikkeena. Ne vain auttavat sisällöntuottajia poistamalla kirjoittajan lohkosta ja luomalla sisältöideoita mittakaavassa.

Äskettäin Amazon Mechanical Turkista tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että yleisimmät tehtävät, joita ihmiset ovat valmiita suorittamaan rahasta, ovat tietojen syöttäminen ja tietojen analysointi.

Tutkimuksessa todettiin myös, että suosituin palkkatyötehtävä oli sisällön kirjoittaminen. Tämä johtuu todennäköisesti sisällön kysynnästä kaikilla toimialoilla.

Tekoälyassistenttien ja koneoppimisen avulla on helpompi luoda sisältöä laajassa mittakaavassa, koska ne voivat hoitaa joitakin toistuvia tehtäviä, kuten tietojen syöttämistä ja analysointia.

Parhaillaan tehdään uutta tutkimusta siitä, kuinka tekoäly voi auttaa kirjoittajia sisällön tulevaisuudessa. Yksi tällainen esimerkki on Kioton yliopiston professorin tohtori Kenji Kawakamin tutkimus, joka havaitsi, että tekoälyavusteinen kirjoittaminen voi auttaa lukihäiriöstä kärsiviä ihmisiä parantamaan luetun ymmärtämistä.

Tutkimuksessa havaittiin, että kun oppilaille annettiin tekstiä ääneen luettavaksi ja sitten heitä pyydettiin vastaamaan sitä koskeviin kysymyksiin, tekoälyavusteisen kirjoitustehtävän saaneet suoriutuivat paremmin kuin ne, jotka eivät olleet sitä tehneet.

Tekoälyn kirjoitusassistenteista tehdään uutta tutkimusta. Tutkimuksen suorittaa Iowan yliopisto, ja siinä on kyse siitä, kuinka nämä avustajat pystyvät luomaan uusia sisältöideoita, jotka liittyvät tiettyihin aiheisiin.

Tutkimuksen teki Iowan yliopisto, ja siinä on kyse siitä, kuinka nämä avustajat pystyvät luomaan uusia sisältöideoita, jotka liittyvät tiettyihin aiheisiin.